Backlog

 1. Ik heb een nederlandstalige pagina gemaakt. Die wil ik graag ook in het menu (naast contact). Je heb vast wel een goed idee wat voor type page ik daar het best kan gebruiken. Naast de tekst die er nu staat wil ik denk ik nog even wat highlight toevoegen maar wel heel beperkt
  Ik kijk later deze week even naar de styling.
  Wil je dat ik ook een language-plug-in erop zet? Voordeel is dat je ergens een vlaggetje kan zetten en dat ik de pagina kan aanmerken als regionaal NL voor google. Nadeel is dat het best een zware plug-in is voor 1 pagina. Ik kan ook even uitzoeken of dit eenvoudiger kan.
 2. About page: de 6 bullits zijn verticaal uitgelijnt en dat ook voor mij wat rommelig nu
 3. de nieuwsbrief knop in footer zegt “Sign in” ipv “Sign Up” en link nog niet naar iets
  ik wil deze button linken naar de aanmeldpagina van je nieuwsbrievenmodule, bijvoorbeeld mailchimp. Heb je die al aangemaakt?
 4. work with Marion: per text blok nog een call to action button
 5. About: er zit nu wel heel veel spacing tussen de paragrafen, mag van mij wel iets dichter op elkaar
 6. Ik heb 1 post gemaakt, die ziet er aan de achterkant goed uit maar aan de voorkant lijnt het niet uit in cards. Doe ik iets verkeerd?
 7. bullits lijken nog beetje ruim uit te lijnen (zie post genderfreetech)
  Ik moet even uitzoeken hoe / of ik die kan stylen, kom ik op terug
 8. Ik merk dat ik ook wel graag een blog “carousel” of iets dergelijks wil waarbij een “landscape” (of meer vierkant) image toegevoegd kan worden (bijv 2 bloks breed). Zie “business model canvas” voorbeeld. Of dat het plaatje scaled tot het past met witruimte onder (en boven)
  Toegevoegd: Blog landscape picture + text 
  Moet ik dan de post opnieuw maken of kan ik bij een bestaande post een ander pattern (of zo) aanklikken? NIet dat ik nu heel veel opnieuw hoef te doen maar dan weet ik dat
  Je kan hem kopiรซren voordat je een nieuwe glimpse maakt in dit format, net als de andere glimpses.
  Bij een bestaande kun je inderdaad ook het pattern toevoegen. ik kan dat ook even voor je doen
 9. Hoe haal ik makkelijk een box (bijv met titel en button) weg bij een blogpost?
  Toegevoegd aan ‘how to glimpse’
 10. Hoe voeg ik makkelijk een “slide” toe aan een blogpost? Ik probeer nu maar wat, maar weet niet zeker of ik het goed doe
  Toegevoegd aan ‘how to glimpse’
 11. Wat zijn de juiste maten voor de staande images?
  500 x 433 : ik kan ook de verhouding ook wijzigen als je ze vierkanter of meer staand wil
 12. ik wil graag de volgorde van de blokken op “work with Marion” aanpassen. 1 Moonshot, 2 interim, 3 speaker, 4 workshops. Ik heb het met de kleine boxjes al gedaan maar met de grote weet ik niet hoe ik dan zorg dat de foto aan juiste kant zit ๐Ÿ™‚
 13. Bij Work with Marion, kunnen de contact en andere buttons verschillende kleuren hebben (net als op de home)? Ik heb al een poging gewaagd maar weet niet of ik het goed heb gedaan ๐Ÿ˜‰ Misschien moeten de contact knoppen zelfde kleur als Book boven in en de andere juist donker?
  Ja dat kan, ik vind het wel mooi zoals je het nu hebt gedaan met contact donker (die is het meest opvallend) .je kan ook een outline-knop gebruiken die verder wit is.
 14. kunnen we die bullit bij “work with Marion” van de home ook op de work with Marion page zetten
 15. Ik heb nog geen mailchimp aangemaakt. Lijkt me handig als dat iets wordt als newletter@marionmulder.com maar dan moet ik eerst het domein inrichten en zo volgens mij. Laten we samen even de hosting partij kiezen, dan kan ik het domein evt verhuizen en daarna dit soort dingen in gang gaan zetten
 16. Bij contact zou ik graag nog de info van https://muldimedia.com/connect-contact/ toevoegen
 17. Book: kan hier een formulier rechtstreeks op de pagina. Het is een Call To Action en zou dan zo min mogelijk moeite moeten kosten. Ik denk aan het zelfde formulier als die van contact maar dan met een dropdown er bij met de 4 opties van work with Marion + “general enquiries”
  Voor contact: Ik vind de velden van https://johnsanei.com/contact/ wel fijn. Als we alleen email adres en message verplicht kunnen maken is het helemaal top. Ook met een zinnetje erboven “Contact Marion via the form below or email me at contact@marionmulder.com.
  Laten we even sparren over wat we onder contact en wat onder book zetten. Misschien moeten we het samenvoegen en de Book link naar een anchor link in de page laten gaan. Zit ook te denken om er een “connect” kopje bij te doen (zeg maar al mijn contact opties maar ook de connect of volg mij op linkedin, join the newsletter, etc
  Ik heb een nieuw voorstel gemaakt voor connect / contact / book, is dit meer wat je zoekt?
  Ja dit is top! Kan ik ook zelf tekstje (zinnetje) toevoegen bij formulieren zodat er een zinnetje onder [book] staan. t voelt nu wel heel dwingend ๐Ÿ™‚
  Haha ja zeker, je kan de titel aanpassen en een ondertitel toevoegen op de pagina zelf. Alleen voor het veranderen van de velden moet je ergens anders zijn.
  Zit alleen nog even te kijken bij Offline. Dat heb je al heel top toegepast boven in met de logos dus nu misschien wat dubbel?
  Het voelt wel een beetje dubbel, maar sommige mensen willen aan het handje worden meegenomen. Het soort mij niet heel erg (vooral omdat het onderaan staat). Maar jij bent de baas ๐Ÿ˜‰
 18. SEO: waar moet ik wat voor soort info toevoegen voor de SEO bij posts?
  SEO-uitleg toegevoegd bij de blog post
 19. Hoe zou jij dit in een carousel of post plaatsen: https://muldimedia.com/bots-ai/
  Ik heb even gestoeid, ik zou dit doen: http://marionmulder.com/conversational-ai/
  Startend met een quote, dan wat je voor anderen doet en dan wat je leuk vindt (want hoe verder je slide hoe minder aandacht je van mensen hebt, dus het belangrijkste vooraan). De voorbeelden eronder.
  Ik vraag me wel af of dit niet wat te belangrijk is voor en glimpse, het is ook je core business zeg maar.
 20. Podcast sisterhood blog: ik wilde er een knop aan toevoegen maar kan nu geen link aan de knop hangen. Wat mis ik? Zou ook top zijn als ik de video gelijk embedded kan doen in plaats van het plaatje maar ik zag even niet hoe dat dan te doen (zie ook comment over square of landscap image kunnen toevoegen)
  Je moet als je een button toevoegt kiezen voor de buttons met het zwarte icoontje. Ik heb de knop toegevoegd in de glimpse.
  Ah ok ga ik even kijken of t me nu zelf ook lukt ๐Ÿ™‚
 1. Als ik aan de voorkant in een post zit (bijv http://marionmulder.com/inclusive-tech/), kan ik wel klikken op de categorie waar het bij hoort, maar “all” staat daar niet tussen. Zou ik wel logisch vinden (ik weet dat het hetzelfde is als in het menu op glimpses klikken maar intiutief wil ik het ook het het tag/categorie overzicht kunnen doen).
  Ik heb een categorie ‘all’ gemaakt. Vergeet niet die toe te voegen aan alle posts, anders werkt het niet :).
  Top. Dat is volgens mij ook de default die altijd toegevoegd is toch. Hoe ik het nu niet meer weg te halen ๐Ÿ™‚
  Klopt ik heb de default van naam verandert, leek me de snelste methode :). Alleen wordt deze niet automatisch toegevoegd als je ook een andere categorie kiest (alleen als je opslaat zonder categorie te kiezen). Vandaar de heads up.
 2. About Marion, hoe voeg ik nog 2 van die blokken toe?
  Bedoel je de highlights of het grote blok?
  je kunt alle blokken kopiรซren en plakken, of je kan de blokken die ik heb gemaakt kant en klaar toevoegen via het plusje en dan patterns (zie onderaan). Behalve de carrousels heb ik alle blokken herbruikbaar gemaakt
  Ja wat je nu hebt toegevoegd is precies wat ik zocht ๐Ÿ™‚
 3. Social icons: facebook mag er af en youtube voor in de plaats https://www.youtube.com/@marion_mulder/
 4. Bij “About” wil ik nog ergens melden dat ik bewust via en met networks werk en dat ik lid ben van FWX, Bright6, Broodfonds. Ik denk aan een kopje + intro textje plus wellicht een paar cards (in ieder geval 3); zo’n blog carousel idee?
  Ik heb hier nu een logoslider van gemaakt, is dat wat je zocht?
  Ja bijna. De logos zijn nu nog wat heel groot en als ik er straks 1 bij zou willen zetten, komt er dan zo’n [>] net als bij de blog posts? Dat zou super zijn ๐Ÿ™‚ Ik heb zelf al beetje zitten klooien maar kom er nog niet helemaal uit. Zoals ze nu staan vind ik ze nog steeds te groot (ik denk aan 50% van size zoals ik ze nu zie)
  Ik heb een ander type blok gebruikt (die ik ook gebruik voor de glimpses), dus daar lijkt het nu meer op
  Het allermooiste is als we de logo’s eerst allemaal op een achtergrond van hetzelfde formaat maken met wat marge er omheen (in een afbeeldingsbewerkingsprogramma). Ik kan wel dingen binnen de site afdwingen, maar je wilt wel het hele logo altijd zien en met afdwingen valt van sommige logo’s een stuk weg, of zijn sommigen groter dan anderen.
  Maar dat is wel extra werk bij elk logo, ik weet niet of je daar op zit te wachten (en hoe vaak er nieuwe bijkomen)
 5. Ik merk dat het toch handig is om naast de carousel versie een “normaal” blog te kunnen maken. Maar dan niet alleen een lap tekst. Meer ook met de mogelijkheid om er blokken op te zetten en bijv beeld toe te voegen. Daar heb je vast wel goede ideeen voor ๐Ÿ˜‰
  Ik heb dus nog een template gemaakt met een liggend beeld + tekst (geen carrousel). Zijn dit de blogtypes die je zoekt?
  Je kunt trouwens zelf ook andere indelingen voor pagina’s en blogs maken met de blokken die ik heb gedefinieerd. Hier vindt je de blokken:
  Ah top. Ga ik de komende dagen ook wat mee stoeien
image
image
 1. Bij “Blog landscape picture + text” kan ik dan nog een extra blokje toevoegen met behoud van de square image. Bij bijv http://marionmulder.com/what-is-futures-thinking/ zou ik de eerste 2 blokken willen mergen zodat het vierkante foto wordt en daarna twee (of meer van die huidige maat).
  Ik ben even wezen puzzelen, maar twee blokken naast een vierkant gaat niet mooi uitkomen. Zou het helpen als je naast de foto nog een carroussel hebt met slides? Zie: http://marionmulder.com/what-is-futures-thinking/ onder. Is wel weer een ander format, maar misschien is dit wat je zoekt ๐Ÿ™‚
 2. oh ja: hoe embed ik een video in een blogpost?
Scroll to Top